Υπηρεσίες

Services
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αγοράσει τις μεταχειρισμένες παλέτες που διαθέτετε. Ανάλογα με την κατάσταση και την διάσταση τους μπορούμε να τις κοστολογήσουμε. Ανάλογα με το αν είναι σπασμένες και με την παλαιότητα τους διαμορφώνεται και η τιμή τους. Έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε τις παλέτες σας από τον χώρο σας ή να τις παραδώσετε εσείς στις εγκαταστάσεις μας. Αγοράζουμε Ευρωπαλέτες, παλέτες μεταχειρισμένες 100*120 βιομηχανικού τύπου, CP1 παλέτες, Cp2 παλέτες ή παλέτες τύπου Ευρωπαλέτας ελαφρού ή βαρέος τύπου, CP3 βιομηχανικές παλέτες 114*114, όλες τις παλέτες CP4,CP5,CP6,CP7,CP8 και CP9 όλοι οι τύποι chemical pallets, παλέτες 100*120 με καδρόνι. Επίσης αγοράζουμε πλαστικές παλέτες μη σπασμένες.

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται επί σειρά ετών με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας και είναι ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ποσότητα και άλλη ανάγκη σας σε παλέτες. Απευθυνθείτε σε μας για την προσφορά σας σε μεταχειρισμένες ή καινούργιες παλέτες κάθε διάστασης και τύπου. Χαρακτηριστικό της συνεργασίας μας με κάθε πελάτη είναι η παράδοση με ακρίβεια στις διαστάσεις και σε όλες τις προδιαγραφές της παλέτας.

Services
Services
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ

Μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη των αναγκών σας όσο αφορά το είδος των παλετών που εξυπηρετούν καλύτερα και οικονομικότερα την μεταφορά των προϊόντων σας. Επίσης, σχεδιάζουμε για εσάς ξυλοκιβώτια μεταφοράς προϊόντων ύστερα από τις δικές σας υποδείξεις.

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΕΤΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να συλλέξει προς επισκευή τις παλέτες που διαθέτετε και είναι σπασμένες και μετά από κατάλληλη διαλογή και επισκευή και να σας τις παραδώσει έτοιμες προς χρήση στο πολύ συμφέρουσα τιμή για την διαχείριση του κόστους της συσκευασίας σας. Έχουμε την δυνατότητα να παραλάβουμε τις παλέτες σας από τον χώρο σας ή να τις παραδώσετε εσείς στις εγκαταστάσεις μας.

Services
Services
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την απεντόμωση όλων των ειδών παλετών σύμφωνα με το πρότυπο ISPM 15. Το Διεθνές Πρότυπο ISPM 15 θεσπίζει τα διεθνώς αναγνωρισμένα φυτοϋγειονομικά μέτρα του Διεθνούς Οργανισμού Γεωργίας και Τροφίμων (FAO), που απαιτούνται για την εξάλειψη του κινδύνου από την εισαγωγή και διάδοση παθογόνων μικροβίων.

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αν οι ανάγκες της εταιρείας σας κινούνται σε συγκεκριμένο κύκλο διαχείρισης και επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς την πλήρη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των παλετών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το αποδοτικότερο πλάνο για εσάς. Μπορούμε να σας παραδίδουμε τις παλέτες που χρειάζεστε και να τις συλλέγουμε από τις εγκαταστάσεις των πελατών σας.

Services
scroll to top